Interface projects

Schwäbisch Media

Project specifications

Location: Germany
Installation m²: 5,300 m²

Products used

  • Equilibrium

Dutch architect Wiel Arets created five interlocking office cubes in Ravensburg’s city centre for publishing firm Schwäbisch Media. Inspired by the clear lines of Bauhaus architecture and the works of the Ulm School of Design, the building with its all-round glass facade shows what the publishing house represents: variety, openness and sustainability. The work spaces were consciously designed as an open plan space in order to create a culture of togetherness. Each area contains meeting rooms, think tanks, meeting points, lounge areas, and the roof terrace is equipped with furniture and Wi-Fi. Equilibrium by Interface provides an elegant look, in a shade of colour agreed individually with the client. ReCushion, the patented construction on the reverse, contributes to acoustic comfort and a sustainable design concept.

schwabisch-media-lw5a1381-20x30
schwabisch-media-lw5a1380-20x30
schwabisch-media-lw5a1351-20x30
schwabisch-media-lw5a1348-20x30
schwabisch-media-lw5a1346-20x30
Find your local representative